8
votes

- For some reason the software stopped working. It gets stuck while trying to launch. Task manager shows the processs running and using 25% of cpu. Worked fine before. Tried uninstall, reinstall... Nothing works. Help please.

I've used this software for some time. My brother even bought the license for his computer. I'm on the free version. For some reason the software stopped working. It gets stuck while trying to launch. No logo or start screen. Task manager shows the processs running and using 25% of cpu. Trying to end the process doesn't work, I have to reboot to 'kill it'. Worked fine before. Tried uninstall, reinstall, older versions... Nothing works. My father has the same problem on his computer. Different computers but same exact symptoms.

Help us please.

Author: Anthony Martins, 11.08.2016, 16:37
Idea status: under consideration

Comments

Tony, 12.08.2016, 07:14
Same problem! Worked fine before, now experiencing exactly same issue. Win 7.
Reply
TheWildRoadRunner, 12.08.2016, 09:35
Hi
Same with Windows 10
Logo showing the Youtube small logo
Searching for information. Not ending
Tried to re install and install old version; Same
Thanks for your answer
Reply
Peter Maddison, 01.11.2016, 15:18
I'm also having similar problems where I have to run the program twice due to the first time, it just shuts down. Upon running it the second time, it opens successfully.
I'm running Kubuntu 14.04 (linux)

Hope that helps..
Reply

Leave a comment

Copyright - 2017 Informer Technologies, Inc. All Rights Reserved. Feedback system is used Idea.Informer.com